SkrivPuff Utmaning 275 - 2 oktober

Skriv om att leka.

Vi sitter på ett litet kafé på en bakgata. Jag har aldrig varit här förr. Inte han heller. Det är inte många besökare i lokalen och vi får känslan av att detta mest är ett studenttillhåll på kvällarna. Nu är det tidig eftermiddag och vi har satt oss vid ett undanskymt bord i ett hörn.

Spänningen ligger i luften. Ibland nuddar våra ben emot varandra under bordet. Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Samtalet flyter och vi dricker vårt te. Blickar möts och säger mer än tusen ord. Luften i lokalen känns plötsligt tät och jag är varm. Vi ser varandra i ögonen hela tiden medan vi pratar. Hans blickar känns i hela min kropp.

Klockan börjar bli mycket. Han måste hem till familjen och jag ska återvända till mitt liv. Han hjälper mig på med jackan och händer möts, som i förbigående. Vi går tillsammans ut på gatan och bort till bilarna. Vi skiljs åt med en varm och lite för lång kram. Han ser sig snabbt över axeln innan han böjer ner sitt ansikte och kysser mig mjukt på halsen. Våra ögon möts en sista gång och jag ser samma längtan i hans ögon, som jag känner i min kropp.

Vi leker med elden...

RSS 2.0